12/6/09

Renault Laguna Coupe 2.0 GT 2009

Ψάχνουμε, διαβάζουμε προσεκτικά, και επιλέγουμε.
Παρακάτω, ένα απάνθισμα από δημοσιεύματα γιά το Renault Laguna Coupe 2.0 GT.

Υπογραμμίσεις: Athens Car Blog

- Renault Laguna Coupé GT: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου!
Αν θεωρήσεις πως η αυτοκινητοβιομηχανία θυμίζει κάτι από το χώρο της μόδας, τότε τα κουπέ αμαξώματα αποτελούν σύνολα υψηλής ραπτικής. Η σμιλεμένη εμφάνισή τους, το συμπαγές καλούπι τους, το χαμηλότερο και φαρδύτερο προφίλ τους συγκινούν ουκ ολίγους και ποιος τολμά να πει πως δεν του αρέσει ένα κουπέ;

- Την κοιτάς και λες πως έτσι πρέπει να δείχνει ένα κουπέ. Κόμπακτ σαν ένας όγκος, φαρδύ, με χυτές γραμμές και τονισμένα καπούλια.

Από το: cityauto.gr

- Αμάξωμα με υψηλή φινέτσα
Δύσκολα θα αφήσει κάποιον αδιάφορο η σχεδίαση του νέου Laguna Coupe, το οποίο διακρίνεται για τις χυτές και καλλίγραμμες φόρμες του αμαξώματός του.

Από το: autotriti.gr

- RENAULT Laguna Coupe: Προκλητικές καμπύλες ...και τεχνολογία για το κουπέ, που επαναφέρει τους Γάλλους σε μια απαιτητική κατηγορία.

- Το γαλλικό κουπέ κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με την αθλητική σιλουέτα του, αλλά και την αυστηρότητα που αποπνέει η σχεδίαση του εμπρός μέρους.

- Το προφίλ του αυτοκινήτου είναι αρκούντως κομψό όπως θα έπρεπε να είναι ένα κουπέ.

- Συνολικά, η ρύθμιση της ανάρτησης του Laguna Coupe είναι πιο σφιχτή και σε συνδυασμό με το κοντύτερο μεταξόνιο και το προαναφερθέν σύστημα τετραδιεύθυνσης το αυτοκίνητο είναι λόγω και έργω πολύ πιο ευέλικτο απ όσο συνιστά το βάρος του.

- Το σύστημα ευστάθειας δεν απενεργοποιείται εντελώς, αλλά ευτυχώς δεν παρεμβαίνει με το παραμικρό και όταν αυτό συμβαίνει, γίνεται ευγενικά και διακριτικά.

Από το: ethnos.gr



Renault Laguna Coupe 2.0 GT 2009
Photos: Renault