5/3/10

Alfa Romeo Giulietta 2010 Press Best

Alfa Romeo Giulietta 2010

Ψάχνουμε, διαβάζουμε προσεκτικά, και επιλέγουμε.
Ακολουθεί ένα απάνθισμα από δημοσιεύματα γιά την καινούργια Alfa Romeo Giulietta.

Υπογραμμίσεις: Athens Car Blog
Θαυμαστικά (!): Athens Car Blog


- Αξίζει να σημειωθεί πως η Giulietta θα διαθέτει πολλά μηχανικά μέρη της μικρότερης “αδερφής” της όπως το σύστημα DNA που μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά του σασί(!!), στις εκδόσεις με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ (προαιρετικός εξοπλισμός) βάση των προγραμμάτων Normal, Dynamic και Weather.

Από το: www.protothema.gr

- Το προφίλ της Alfa Romeo Giulietta τονίζει την εικόνα ενός ευέλικτου και συμπαγούς μοντέλου. Αυτό οφείλεται πάνω από όλα στα πλευρικά παράθυρα που θυμίζουν coupe υπογραμμίζοντας το επιθετικό και αεροδυναμικό σχήμα, καθώς και στις κρυφές χειρολαβές ανοίγματος των πίσω θυρών.

- Οι «εξέχουσες» πλευρές προσδίδουν(!) στο αυτοκίνητο μια καλλίγραμμη όψη, ενώ οι τεντωμένες γραμμές(!) που συγκλίνουν στο πίσω μέρος του αμαξώματος αναδεικνύουν το σφηνοειδές σχήμα του.

- Το στυλ του πίσω μέρους, όπως και αυτό του μπροστά και του πλαϊνού, ενισχύει την εντύπωση ενός μυώδους αυτοκινήτου, που είναι γερά δεμένο με το δρόμο. Όπως στους προβολείς έτσι και στα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί LED, δίνοντας ωραία εμφάνιση αλλά και αυξάνοντας την ασφάλεια.

- Ο εσωτερικός του σχεδιασμός είναι έντονος και απλός: ένα οριζόντια προσανατολισμένο ταμπλό με στοιχεία αλουμινίου και διακόπτες αεροπορικού τύπου που θυμίζει την 8C Competizione. Η επιμελής προσοχή στις λεπτομέρειες και η υψηλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι η πιο προηγμένη έκφραση του ιταλικού στυλ.

Από το: www.skai.gr

- Η Alfa Romeo προέβησε σήμερα στην αποκάλυψη του αντικαταστάτη της γνωστής 147, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες και φωτογραφίες του νέου της μοντέλου.

- Ο δυναμικός σχεδιασμός όμως συνεχίζεται και στο υπόλοιπο αμάξωμα. Κατά μήκος του αμαξώματος τα βλέμματα τραβάει ένα νεύρο το οποίο ξεκινάει από τα εμπρός φτερά και καταλήγει στα πίσω!

- Τα ιταλικά οπίσθια διακρίνονται για τα όμορφα φωτιστικά σώματα, που ενσωματώνουν τεχνολογία LED, ενώ στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα υπάρχει αεροδυναμικός διαχύτης!

- Για το γνωστό κορυφαίο ιταλικό στήσιμο, η Alfa Romeo έχει επιστρατεύσει γόνατα MacPherson στον εμπρός άξονα και διάταξη πολλαπλών συνδέσμων για τον πίσω!

Από το: www.sportdrive.gr






Alfa Romeo Giulietta 2010

Photos: Alfa Romeo