4/3/10

Audi A1 2010 Press Best

Audi A1 2010

Ψάχνουμε, διαβάζουμε προσεκτικά, και επιλέγουμε.
Ακολουθεί ένα απάνθισμα από δημοσιεύματα γιά το καινούργιο Audi A1.

Υπογραμμίσεις: Athens Car Blog

- Ιδιαίτερη εντύπωση επίσης προκαλεί η έντονη κυρτότητα της πίσω κολώνας, που θυμίζει έντονα μοντέλο της κουπέ κατηγορίας.

- Στο εσωτερικό, τα πάντα θυμίζουν… Audi, με πολλά από τα επιμέρους σχεδιαστικά γνωρίσματα να διαθέτουν νεανική αύρα και έντονα σπορτίφ χροιά, θυμίζοντας ακόμα και το ΤΤ.

Από το: www.kathimerini.com.cy

- Η χρωματική του παλέτα θα περιλαμβάνει 10 χρωματισμούς. Τους απλούς: Amalfi White, Cumulus Blue και Brilliant Black, και τα μεταλλικά: Ice Silver, Phantom Black, Teak Brown, Shiraz Red, Scuba Blue, Misano Red και Sphere Blue.

- Για τα πλευρικά «νεύρα» που διασχίζουν την οροφή υπάρχουν τέσσερις εναλλακτικοί χρωματισμοί, που με τη σειρά τους θα δημιουργούν την απαραίτητη διχρωμία, ενώ θα υπάρχουν φώτα ημέρας τεχνολογίας LED στο βασικό εξοπλισμό.

Από το: www.autotriti.gr

- Το κυρτό πίσω τμήμα προσδίδει ένα πιο σπορτίφ στιλ, με τον εσωτερικό διάκοσμο να είναι εφάμιλλος τόσο σχεδιαστικά, όσο και ποιοτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα. Οι χώροι για 4 άτομα είναι ιδιαίτερα επαρκείς, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 267 λίτρων.

Από το: news.pathfinder.gr

- Το Α1 πρόκειται να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο του ΜΙΝΙ αλλά και άλλων μοντέλων με lifestyle ορόσημο (π.χ. Alfa Romeo MiTo, Citroën DS3 κ.α.).

- Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, διακρίνει κανείς ένα κόμπακτ αμάξωμα, το οποίο εκφράζει για ακόμη μία φορά τη δυναμική άποψη της γερμανικής εταιρείας.

- Οι μηχανικοί της Audi έχουν να παινεύονται πως έχουν κατασκευάσει το ελαφρύτερο μοντέλο στην κόμπακτ premium κατηγορία, καθώς το αμάξωμα ζυγίζει από 1.045 κιλά.

Από το: www.cityauto.gr

- Το Α1 είναι πλέον το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Audi και ίσως το πιο κουκλίστικο.

- Άλλωστε, οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο «μικρό» τους και το σχεδιαστικό τμήμα φρόντισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

- Οι ιθύνοντες της εταιρίας ισχυρίζονται πως οι τιμές θα ξεκινούν (στην τοπική αγορά) περίπου από 16.000 € και ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα καθώς θα υπάρχει στάνταρ το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP).

Από το: www.protothema.gr

- Εδώ και καιρό είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες για το νέο Audi A1, αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα να τις δούμε και με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας. Το νέο μικρό αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα με την ομορφιά και τον δυναμισμό στο σχεδιασμό του.

- Το A1 όμως θα διατίθεται σε μπόλικους χρωματισμούς του αφού στο σύνολο αυτών θα είναι δέκα και συγκεκριμένα οι Amalfi White, Cumulus Blue και Brilliant Black, και τα μεταλλικά: Ice Silver, Phantom Black, Teak Brown, Shiraz Red, Scuba Blue, Misano Red και Sphere Blue.

- Η διαφορετική πινελιά όμως θα είναι στα «πλευρά του» όπου οι τέσσερις διαφορετικοί χρωματισμοί δημιουργούν την απαραίτητη διχρωμία. Εκτός του χρωματισμού περιλαμβάνεται και φωτισμός τεχνολογίας LED τόσο στα φωτιστικά σώματα όσο και στο εσωτερικό του.

Από το: www.sportdrive.gr


Audi A1 2010


Audi A1 2010


Audi A1 2010


Audi A1 2010

Photos: Audi