23/10/09

Οικογενειακό body kit: VW Polo Abt 2009 - 2010

VW Polo Abt 2009 - 2010

Ενα τετράπορτο supermini είναι συχνά το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο αγοράζει η μαμά, η οποία το προτιμά τετράπορτο γιατί πώς να το κάνουμε, οι τέσσερις πόρτες είναι πιό βολικές στο μπες - βγες από τις δύο.
Επίσης συχνά, αυτό το τετράπορτο supermini καταλήγει κάποια στιγμή να το κυκλοφορεί ο υιός, επειδή ο μπαμπάς δεν του δίνει το δικό του (γιά να έχει το κεφάλι του ήσυχο), ενώ οι μαμάδες είναι πάντα πιό βολικές.

Μετά από την κατοχύρωση χρησικτησίας του αυτοκινήτου της μαμάς, συνήθως αρχίζουν προοδευτικά οι γνωστές διαδικασίες, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν σχετικά ανέξοδα, με ένα καλό πριόνισμα των ελατηρίων, ένα μπουρί πίσω, διάφορα αυτοκόλλητα και κατάμαυρα τζάμια.

Οι διαδικασίες μπορεί να συνεχισθούν σταδιακά (ανάλογα με το χαρτζηλίκι της γιαγιάς ή της ανύπαντρης θείας), με ζαντολάστιχα, μπάκετ κλπ, κλπ, και ίσως κάποιο ωραίο body kit.
Ολα αυτά δεν ταιριάζουν καθόλου σε ένα τετράπορτο, αλλά τί να κάνουμε τώρα, αυτό υπάρχει...

Γιά περιπτώσεις όπως η παραπάνω, αλλά και γιά οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπου οι οικογενειακές συνθήκες επιβάλουν VW Polo με τέσσερις πόρτες αντί γιά δύο, φρόντισε πολύ σοφά η Abt Sportsline.

Ετσι λοιπόν, μετά την περιποίηση by Abt Sportsline, το τετράπορτο Polo δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο που μπορεί να μεταφέρει με μεγάλη άνεση στο μπες - βγες την μαμά, την γιαγιά, την συμπεθέρα και την ανύπαντρη θεία στην εκδρομή στον Αγιο Ιωάννη τον Ρώσσο (Μεγάλη η Χάρη Του) γιά εκείνο το τάμα, αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα καθαρόαιμο σπόρρρρρ αυτοκίνητο, και μάλιστα με τα ταμπελάκια του και τα αυτοκόλλητά του με την μεγάλη υπογραφή Abt μπρος, πίσω, δεξιά, αριστερά, παντού.


VW Polo Abt 2009 - 2010

Photos: Abt Sportsline