31/10/09

Renault Megane Coupe 2009 Press Best

Renault Megane Coupe 2009

Ψάχνουμε, διαβάζουμε προσεκτικά, και επιλέγουμε.
Ακολουθεί ένα απάνθισμα από δημοσιεύματα γιά το Renault Megane Coupe 2009.

Υπογραμμίσεις: Athens Car Blog

- Κουκλί...
Ξέρω, ξέρω. Δεν μπόρεσες τόση ώρα που διαβάζεις την εισαγωγή να μη ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες. Και αυτό που είδες είναι ότι μοιάζει αρκετά με το νεo VW Scirocco. Πράγματι, και τα δύο είναι υπερτονισμένα στο πίσω μέρος και αγριεμένα με κομψό τρόπο μπροστά. Το Megane εκπέμπει βέβαια περισσότερη «γλυκάδα» και ξεχωρίζει με τη διχρωμία στο πλαίσιο, όπου είναι χωμένοι οι προβολείς, η γενική σύγκριση όμως είναι αναπόφευκτη με τέτοιες ομοιότητες.

- Μη σε ξεγελούν τα τονισμένα καπούλια του τρίθυρου Megane και η δυναμική του εμφάνιση. Η πιο προσιτή έκδοση του γαλλικού κουπέ είναι φτιαγμένη γιά να ξεχωρίζει στους δρόμους και όχι στην πίστα.

Από το: www.cityauto.gr

- Ο γαλλικός "οίκος" αυτοκινήτων της Renault προτάσσει στα μικρομεσαία κουπέ την αντίστοιχη έκδοση του νέου Megane, η οποία γοητεύει με τη δυναμική και ελκυστική της σχεδίαση και ικανοποιεί με το παραπάνω εκείνους που δίνουν έμφαση και στην οδική συμπεριφορά.

- Κύριο χαρακτηριστικό του δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερα ελκυστική και δυναμική σχεδίαση του αμαξώματός του με τις χυτές φόρμες.

Από το: www.autotriti.gr

- Τo νέο Renault Μegane Coupe συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με δυναμισμό και άνεση.

- Το τρίθυρο γαλλικό μοντέλο χαμήλωσε και πλάτυνε συγκριτικά με το προηγούμενο, ενώ πολώνει σαφώς λιγότερο τα πνεύματα με το ντιζάιν του, αν και αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο.

Από το: www.tanea.gr

- Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, αν και η εικόνα δεν παραπέμπει στο "Megane Coupe Concept", που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2008, τα γαλλικό μοντέλο υιοθετεί αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές που σκιαγραφούν τον δυναμικό προσανατολισμό του.

Από το: www.in.gr

- Κοντοί πρόβολοι, μήκος 4,3 μέτρα και μεταξόνιο 2,64 μέτρων εξασφαλίζουν ζυγισμένες οπτικά αναλογίες και ικανοποιητικούς χώρους στο εσωτερικό, ενώ το εμπρός μέρος είναι αρκούντως επιθετικό, με τις γραμμές του να συνεχίζονται στα πλάγια και πίσω, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά του και δημιουργώντας ένα ρέον συνολικά σχήμα.

- Μέσα στην καμπίνα των επιβατών, το νέο Renault Megane Coupe χαρακτηρίζεται από ρέουσες σχεδιαστικές γραμμές, πρακτικά τοποθετημένα χειριστήρια και όργανα ελέγχου και αναβαθμισμένα υλικά.

Από το: www.sportdrive.gr








Renault Megane Coupe 2009

Photos: Renault