26/10/09

Moda Italiana: Alfa Romeo Brera 2.2 JTS & 3.2 V6 Italia Independent 2009 Limited Edition

Alfa Romeo Brera Italia Independent 2009 Limeted Edition

Η Brera Italia Independent είναι μιά ειδική έκδοση, περιορισμένη, αλλά όχι πολύ περιορισμένη (900 αντίτυπα), σε συνεργασία με την Italia Independent.
Είναι σε χρώμα Titanio opaco, ματ δηλαδή, που είναι και πολύ της μόδας, με μαύρες ζάντες, ματ επίσης, και με διάφορες άλλες λεπτομέρειες by Italia Independent.

Δυστυχώς δεν φοράει τον καινούργιο 1750 TBi των 200 hp, αλλά μοτέρ από το στοκ: τον 2.2 JTS 185 hp (καταγωγής General Motors...) ή τον 3.2 V6 260 hp (καταγωγής Holden...).
Η Brera Italia Independent είναι ήδη διαθέσιμη γιά παραγγελίες από τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία, από 32.200 € με το κλειδί στο χέρι γιά την 2.2 JTS Selespeed.

Η Italia Independent είναι μία μάρκα που φτιάχνει ρούχα και διάφορα αξεσουάρ, τα οποία διατίθενται και online (το link: www.italiaindependent.com).
Μεταξύ άλλων, φτιάχνει επίσης και παπούτσια οδήγησης, δηλαδή driving shoes.

Εξαιρετικά, χειροποίητα driving shoes σε απαλές γήινες αποχρώσεις, τζάμπα, μόνο 297 €. Εχει και σε μονόχρωμα, που είναι πιό οικονομικά.

Ωραιότατα μονόχρωμα driving shoes, ακόμα πιό τζάμπα από τα προηγούμενα τα σπέσιαλ, μόνο 247 €.

Εξαιρετικό βαμβακερό κοστούμι Italia Independent, κάνει θαυμάσιο κοντράστ με το μουντό titanio opaco της Brera, ειδικά αν ο οδηγός έχει κρεμασμένο το χέρι έξω -ακόμα κι αν δεν φοράει ντακτυλίντι στο δάχτυλο.

Ωραιότατο σοβαρό κοστούμι, τζάμπα, μόνο 997 €. Συνδυάζεται θαυμάσια με τα μονόχρωμα γαλάζια driving shoes, αλλά και με τα ροζ, όπως επίσης και με τα δίχρωμα σε azzuro laminated.

Photos: Alfa Romeo, Italia Independent