7/4/09

Περιμένοντας με αγωνία το 4πορτο Renault Megane Sedan 2009

Renault - Samsung SM3 2009

Συνήθως, κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα καινούργιο 5θυρο μικρομεσαίο, μετά από λίγο καιρό ακολουθεί η 4πορτη sedan έκδοσή του, η οποία δεν βλέπεται.
Και είναι λογικό να μην βλέπεται, γιατί το να πάρεις ένα ψηλό, παχουλό μικρομεσαίο και να του προσθέσεις ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ από πίσω, δεν γίνεται να πετύχει η συνταγή, γιατί είναι λάθος η βάση της.

Παρ'όλα αυτά, κάποιοι τα αγοράζουν αυτά τα sedan, γιατί το τεράστιο πορτμπαγκάζ είναι σημαντικός παράγοντας, και εκτός αυτού πιθανολογείται να τους αρέσουν κιόλας. Γούστα είναι αυτά...

Οποιοι, λοιπόν, ανυπομονούν να δουν πώς περίπου (και πόσο πανέμορφο) θα είναι το 4πορτο Renault Megane Sedan του 2009, μπορούν να ρίξουν μιά ματιά προς Κορέα, όπου η Renault - Samsung Motors παρουσίασε το ξαδερφάκι του, το υπέροχο Samsung SM3 του 2009.

Πρόκειται γιά την ίδια ακριβώς λογική που δημιούργησε και το Renault Koleos, το οποίο είναι ένα Samsung QM5 που εξευρωπαΐστηκε και μετονομάστηκε.
Εννοείται φυσικά ότι θα εξευρωπαϊστεί και η μούρη του Samsung SM3 γιά να φέρνει προς στυλ Renault, και το ωραιότατο όχημα που θα προκύψει θα μετονομαστεί Renault Fluence.

Samsung SM3 2009: Εντελώς αντικειμενικά, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε ότι το ολόφρεσκο Samsung SM3 2009 είναι πολύ ωραιότερο από το προηγούμενο.

Το προηγούμενο Samsung SM3

Photos: Renault - Samsung Motors