20/8/09

Μόνο online: 20 VW New Beetle Cabrio 1.4 & 1.6 σε τιμές προσφοράς

Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2009, 20 (είκοσι) VW New Beetle Cabrio περιμένουν στο Volkswagen Exclusive Online Club σε τιμές προσφοράς, μόνο online.

Τα αυτοκίνητα είναι αριθμημένα, με το χρώμα τους, τα χαρακτηριστικά τους, τον εξοπλισμό τους και την τιμή τους, το κάθε ένα ξεχωριστά.
Τα φθηνότερα είναι τα 1.4 75hp που κάνουν 18.700€.
Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα 17 από τα 20 συνολικά Beetle Cabrio της προσφοράς.

Η διαδικασία είναι απλή: Διαλέγουμε στην οθόνη μας το Beetle Cabriolet που θέλουμε και συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας γιά να κάνουμε κράτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Θα μας στείλουν ένα email με τον κωδικό επιβεβαίωσης κράτησης, με τον οποίο πηγαίνουμε σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο dealer της Kosmocar Volkswagen, από τον οποίο θα πάρουμε το αυτοκίνητο.
Αν το αυτοκίνητο έχει ήδη κρατηθεί από άλλον, μπαίνουμε σε λίστα αναμονής και μας ειδοποιούν πρώτα εμάς αν και όταν θα είναι διαθέσιμο.

Από τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο κλείνεται online, η Kosmocar το δεσμεύει γιά 48 ώρες σε αυτόν που το έχει κλείσει. Μετά, προφανώς πηγαίνει στον επόμενο, από την λίστα αναμονής...

Η τιμή του κάθε αυτοκινήτου είναι αυτή που γράφει, στην οποία προστίθενται τα έξοδα προετοιμασίας και έκδοσης πινακίδων.

Τί έχουμε να κερδίσουμε online? Τα φθηνότερα από αυτά τα 20 Beetle Cabrio κάνουν 18.700€, ενώ στον κανονικό τιμοκατάλογο αυτή τη στιγμή, το Beetle Cabrio 1.4 75hp ξεκινάει από 22.620€.
Σχεδόν 4.000€ χαμηλότερα, δεν είναι άσχημα...

Το link: www.newbeetlecabrio.gr