15/5/09

Angels and Demons: Πρωταγωνιστεί η Lancia Delta!

Η Columbia Pictures παρουσιάζει την Lancia Delta! (...και τον Τομ Χανκς, επίσης.)

Angels and Demons: Το sequel του Κώδικα Da Vinci είναι ήδη στις αίθουσες, και η Lancia θυμάται την ταλαιπωρία που τράβηξε με τα γυρίσματα περίπου έναν χρόνο πριν...

Κατ'αρχήν τότε η Delta όχι απλώς δεν ήταν στο στάδιο της παραγωγής, αλλά ούτε της προπαραγωγής.
Παρ'όλα αυτά, η παραγωγή ζήτησε από την Lancia να είναι όλες οι Delta που θα παίξουν στην ταινία έτοιμες και πλήρως λειτουργικές, δηλαδή να τσουλάνε κανονικά και να δουλεύουν όλα (κοίτα να δεις απαιτήσεις που έχουν μερικές φορές οι άνθρωποι, τς, τς...).
Σκέψου δηλαδή, ότι μάλλον ήθελαν να ανοιγοκλείνουν οι πόρτες, να ανεβοκατεβαίνουν τα τζάμια και να ανάβουν τα φώτα! Ασε που μπορεί να τους ζήτησε ο Τομ Χανκς να δουλεύουν και τα αρκοντίσια γιατί ζεσταινόταν!

Και δεν ήταν μόνο αυτό, ήθελαν και μετατροπές! Γιά παράδειγμα -λέει η Lancia- ενώ τα τζάμια στις κανονικές Delta είναι ωραιότατα φυμέ, αυτοί τα ήθελαν διαφανή, γιατί δεν τον βόλευαν τα φυμέ τον διευθυντή φωτογραφίας!

- Καταλαβαίνετε τί τραβήξαμε;;!! Τρέχαμε και δεν φτάναμε!! -αυτό δεν το λέει το δελτίο τύπου, αλλά το υπαινίσσεται σαφώς.

Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά, αφού έτσι προέκυψε μιά εξαιρετική διαφημιστική καμπάνια, και το πολύ ωραίο σλόγκαν "Un Angelo, 200 Demoni" (Ενας Αγγελος, 200 Δαίμονες) που πηγαίνει στον 1.8 DiTurbo των 200 hp που φορούσε η πρωταγωνίστρια σταρ Delta.






Lancia Delta 1.8 Di TurboJet 200hp: Η πρωταγωνίστρια!

Photos, Images: Lancia