2/1/09

Το make up της ντίβας

Η Maserati Quattroporte μπορεί να μην είναι τόσο τέλεια φτιαγμένη όσο οι γερμανίδες ανταγωνίστριές της στην κατηγορία, αλλά έχει έναν αέρα ντίβας που δεν τον βρίσκεις εύκολα, και ένα στυλ που δεν είναι εύκολα ανταγωνίσιμο. Αλλωστε, δεν είναι εύκολο μιά γερμανίδα να έχει το στυλ μιάς ιταλίδας -μιλώντας γενικά...

Ομως τα έχει τα χρόνια της η ντίβα, και κάτι χρειαζόταν γιά να μπορεί να σταθεί και σήμερα στην αγορά: μιά αλλαγή στο μαλλί, μιά περιποίηση προσώπου, κάποιες αντιρυττιδικές κρέμες, κάτι γιά την κυτταρίτιδα, διάφορα.

Ολα αυτά έγιναν πρόσφατα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι, και το 2009 μάλλον θα είναι δύσκολο γιά την ντίβα, μιά και θα βγεί στους δρόμους και η Porsche Panamera, οπότε χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Κάτι πιό νεανικό, να αλλάξει λίγο το look, ίσως και ένας καινούργιος μοντέρνος σκελετός γιά τα γυαλιά πρεσβυωπίας να ήταν καλή ιδέα.

Στο σαλόνι του Detroit του 2009, μιά καινούργια εκδοχή της ντίβας, η Sport GT S θα προσπαθήσει να δείξει τελείως διαφορετική, δυναμική, πολύ πιό sport, πολύ πιό νεανική. Τί να κάνει κι αυτή η κακομοίρα...

Ακριβώς όπως οι καλοδιατηρημένες σαραντάρες που είναι απόλυτα σίγουρες ότι δεν δείχνουν πάνω από 25, και προσπαθούν να το αποδείξουν όπως μπορούν οι έρμες, και τους βγαίνει η ψυχή στα γυμναστήρια να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα, και φοράνε ότι πιό εξωφρενικό βρούνε μπροστά τους, και ρίχνουν το make up με το μυστρί, και όταν χορεύουν χτυπιούνται 20 φορές περισσότερο από τις εικοσάρες, κλπ, κλπ.

Κάπως έτσι και η ντίβα, της πιέσανε λίγο τον V8 να βγάλει 440 άλογα, αλλά και πάλι λίγα είναι γιατί η Panamera Turbo έχει 500, της αλλάξανε τη μάσκα και το χαμόγελο έγινε πιό νεανικό και sport και δυναμικό και τσαχπίνικο, το ίδιο και τους προβολείς με ολοκαίνουργιες βλεφαρίδες και με λεντάκια εννοείται, τα πλαίσια στις πόρτες έγιναν μαύρα, εσωτερικά τιτάνιο, alcantara, δέρμα και κάποιες λεπτομέρειες, και αυτό είναι όλο: Η ντίβα ξανάνιωσε!

Αλλωστε, οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, που έλεγε και η συγχωρεμένη η Ρίτα Σακελλαρίου.


Photos: Maserati