25/11/09

Seat Leon Cupra R 2009 - 2010 Press Best

Seat Leon Cupra R 2009 - 2010

Ψάχνουμε, διαβάζουμε προσεκτικά, και επιλέγουμε.
Ακολουθεί ένα απάνθισμα από δημοσιεύματα γιά το Seat Leon Cupra R 2009.

Υπογραμμίσεις: Athens Car Blog

- Στο εμπρός μέρος διακρίνεται η μεγάλη και sport μάσκα, με το racing σουλούπι να ολοκληρώνεται από τις θηριώδεις ζάντες των 19 ιντσών, καθώς και από τα επίσης τεράστια φρένα των 345mm που καλούνται να δαμάσουν τους 265 ίππους του ισπανικού επιβήτορα.

- Στο εσωτερικό όμως υπάρχει οργασμός αλλαγών. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα δερμάτινα bucket καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ καθώς και το τριάκτινο τιμόνι που έχει και αλουμινένια επένδυση και το logo Cupra στο κατώτερο μέρος του.

- Η καρδιά του Ισπανού επιβήτορα όμως είναι πολύ δυνατή. Κάτω από το καπό εδράζει ένας 2λιτρος turbo TSI κινητήρας η δύναμη του οποίου ανέρχεται στα 265 άλογα.

Από το: www.sportdrive.gr

- Τα λογότυπα R στη μάσκα αλλά και στη δεξιά γωνία της πόρτας του χώρου αποσκευών αποτελούν και αυτά τυπικά γνωρίσματα της νέας κορυφαίας έκδοσης του Leon.

- Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα αρκούντως δυναμικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο, η εικόνα του οποίου συνδυάζεται επιτυχημένα με το σπορ χαρακτήρα του.

- Αναγνωριστικές πινελιές αποτελούν το αρκετά χορταστικό στο πιάσιμο τιμόνι με την ασημί επένδυση στην επίπεδη βάση του, αλλά και το λογότυπο R στο στροφόμετρο, ενώ τα μπάκετ καθίσματα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση ως προς το τι να περιμένει ο οδηγός, όταν το τούρμπο σηκώσει πίεση.

Από το: www.autotriti.gr

- Από την άλλη, οι αναρτήσεις είναι εντελώς διαφορετικές με πιο σκληρή ρύθμιση, ενώ τη σπορ οδική συμπεριφορά του μοντέλου θα συμπληρώνει και το χαμηλωμένο αμάξωμα.

- Τα μπάκετ δερμάτινα καθίσματα αποτελούν το πιο ξεχωριστό σημείο του Cupra R, ενώ το μενού συμπληρώνεται από τα αλουμινένια πεντάλ, το τριγωνικό τιμόνι με την αλουμινένια επένδυση στο κάτω τμήμα του και το λογότυπο Cupra, ενώ σπορ είναι και ο λεβιές ταχυτήτων.

Από το: www.tanea.gr




Seat Leon Cupra R 2009 - 2010

Photos: Seat